Date de contact

Pentru detalii si oferte, ma puteti contacta: Tel: 0726.71.21.74 (Dan) Email: tudorgdan @ yahoo . com
Pentru mai multe informatii si oferte, puteti viziona profilul meu pe Okazii aici.

joi, 15 martie 2012

Bare transversale Logan / Bare portbagaj Logan Berlina si MCV

Pret: Incepand cu 110 lei

Ofer spre vanzare atat Bare transversale pentru Dacia Logan Berlina cat si pentru Dacia Logan MCV, si orice alt autovehicul.
Pentru Berlina, sunt barele transversale la pretul de 120 lei, cu sistemul de prindere in locasurile speciale ale masinii si de asemenea tot ce trebuie pentru instalare.
Pentru MCV, in cazul in care aveti bare longitudinale deja, am la pretul de 110 lei bare transversale ce se prind de cele longitudinale. In cazul in care nu aveti deloc, am si barele longitudinale la pretul de 230 lei.
Pentru alte automobile, intrebati-ma telefonic sau mail, raspund repede si va comunic pretul, acestea difera de la masina la masina.

marți, 13 martie 2012

Cotiera auto universala Armster / Cotiera Opel / Cotiere Opel / Cotiera Logan / Cotiere auto

Pret: lei 70.00

Stare: Nou

Caracteristici : - poate fi montata pe majoritatea tipurilor de autoturisme
- design deosebit , modern si elegant
- este confectionata din materiale de calitate
- spatiu de depozitare in interior cu suprafata antiderapanta din cauciuc si doua suporturi de pix - suprafata de sustinere a mainii acoperita cu piele ecologica de culoare neagra rezistenta la trafic
- sistem de rabatare + sistem de reglare pe inaltime , daca nu este folosita partea superioara poate fi ridicata perpendicular intre scaunele din fata (rabatabila) - cotiera se monteaza pe autoturism cu ajutorul kitului de instalare universal inclus in pachet - nu incurca tragerea franei de mana - permite deplasarea scaunelor fata – spate , sus – jos - nu incurca folosirea centurilor de sigurante - nu incurca folosirea schimbatorului de viteze.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.

Kit Xenon Bixenon Auto / Instalatii Xenon H1 H3 H4 H7 H11 , 4300k , 6000k , 8000k ,35W sau Xenon 55W


Pret: 130 lei

Stare: Nou

Toate produsele sunt noi.

Pentru orice kit xenon se poate alege temperatura (culoarea) becului, 4300k (culoare alb galbuie), 6000k (alb pur), 8000k (alb-albastrui).

Sunt disponibile urmatoarele kituri, de 35W:

H1, H3, H7, H11, la pretul de 130 lei/kit. De asemenea, la pretul de 170 de lei, avem disponibile Kituri cu Instalatie si Bec Philips Can Bus, fara erori de bec ars, sau Kituri cu balast Slim de asemenea fara erori.

H4 la pretul de 170 de lei kitul, sau la pretul de 220 lei kitul cu instalatie Digitala, fara erori, de calitate superioara.

Kituri de 55W, pentru becurile cu o singura faza, la pretul de 200 lei iar pentru cele cu doua faze la pretul de 240 lei. Instalatiile sunt fara erori, de calitate foarte buna.

Se acorda Garantie scrisa 6 luni de zile, in baza Facturii de la Importator, fara nici un fel de probleme, exceptie facand doar kiturile xenon la 130 de lei, care nu dispun de garantie, si de asemenea kitul H4 la pretul de 170 lei.

Toate produsele vin ambalate in cutia originala. Pentru mai multe bucati se ofera discount.

Contra cost se poate oferi si montaj.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

luni, 5 martie 2012

Vezi diferenta?


Exista nenumarate avantaje in favoarea farurilor echipare cu Xenon. Iata doar cateva dintre ele:

  • Lumina XENON HID are o culoare mai apropiata de lumina produsa natural de soare.
  • In cele mai dificile situatii de condus, precum noaptea sau pe ploaie, aceasta lumina permite un sofat mult mai sigur.
  • Consuma o cantitate mai mica de curent din sistemul electric al automobilului.
  • Durata de viata este de pana la 3-5 ori mai mare.